Energetische reset

Energie wordt doorgegeven, geactiveerd en uitgebalanceerd. Hierdoor zijn lichaam en geest, als eenheid, beter in staat om te zuiveren en te helen. Gelijk aan het 'ontgiftingsproces' na een massage ontdoe je ook je energieveld van dissonantie / verstoringen en stimuleer je de natuurlijke processen van het lichaam. Zie het als een energetische douche. Puur onderhoud. Je voelt je lichter; kalm en ontspannen. 

Pijnreductie

Bij verschillende soorten pijnklachten, ook na bijvoorbeeld een operatie, kan door middel van de reiki techniek (universele levensenergie) pijn afnemen of verzachten. Het wordt draaglijker. Dit geldt ook voor de bijwerkingen van chemotherapie. Bovendien bevordert de energieboost het helingsproces. Denk aan (gezette) bot- en peesbreuken. 

Persoonlijke ontwikkeling

Door regelmatig jezelf te resetten ervaar je meer, en langer, de natuurlijke staat van in het 'hier en nu' zijn. Je wordt bewuster van je eigen flow en de invloed van de interne en externe omgeving; situaties en relaties maar ook van de manier waarop je denkt over situaties en relaties. Of over de relatie met jezelf.
Op heel-lichte wijze ontrafel je patronen en overtuigingen en kunnen eventuele blokkades worden herkend, erkend en losgelaten. Innerlijke kracht (authenticiteit) groeit en ontstijgt de mentale processen. Daarom.

[email protected]